Pékember

Gyúrós Jánosnak hívnak, a XXII. kerületben foglalkozom vadkovászos (élesztőmentes) kenyerek sütésével. Korábban kertészmérnökként dolgoztam, 2018 ősze óta sütöm nagyobb mennyiségben a kovászos kenyereket. Kizárólag bio ill. adalékmentes lisztekkel dolgozom, a kenyerek hosszú érlelési idővel (18-20 óra) készülnek.
2020 tavaszától párom, Sólyom Ági is bekapcsolódott a folyamatokba. A beszerzéstől a kenyerek sütéséig mindent ketten végzünk, ennek minden előnyével (maximális odafigyelés a folyamatokra, a lényeg a kenyerek minőségén van) és esetleg hátrányával (limitált mennyiséget tudunk sütni, kicsit lassabban válaszolunk kérdésekre, kevés idő jut marketingre, stb). 

Jelenleg hetente 2 alkalommal sütünk, kedden és pénteken, kizárólag rendelésre, melynek egyik célja a tudatosabb vásárlásra ösztönzés. (gluténmentes termék nincs a kínálatban)

Videó

Fotó: Keresztesi Balázs (Metropol)

CONTACT

 

Address: 1222 Budapest, Nagytétényi út 48-50.

 

E-mail: md@aqb.hu

 

Phone: +36 30 456 3222

 

 

aqb Project Space OPENING HOURS

 

Closed due to COVID-19 regulations.

FOLLOW US

  • Facebook
  • Instagram
  • Vimeo

© 2021 art quarter budapest - Privacy Policy