Szabó Beáta

Nem tudom, miért ételeket festek. Nincs okom rá. Meg tudom magyarázni, indokaim vannak bőven. Most belemehetnék, hogy mennyi bajom volt ... táplálkozászavarokon keresztül, hogy folyamatosan oda kell figyelnem mit eszek, mert különböző nyavalyáim vannak. De nem hiszem, hogy még egy gluténérzékenység téma bárkit is érdekelne, mert engem se nagyon. Meg ezek a képek nem is kifejezetten erről szólnak.

 

Egyedül magamnak én nem annyira szeretek főzni. A karantén alatt csinálom, de nem annyira élvezem. Szóval semmi olyat nem tudok írni, ami ne lenne tök negatív. Nekem a főzés a párkapcsolatot jelentette. A családot, a társaságot, az ízeket, az

együtt örömét. Ma már hiába fűszerezek, nem érzem igazán az ízeket és ez nem a korona :D nem is az ízekkel van a gond, hanem, hogy nem érzem azt a táplálást, mint amikor mással együtt eszek.

kenyer_szabobeata.jpg